De Hooge Waerder

Logo of De Hooge Waerder
Want to know more about De Hooge Waerder as an employer?

Take a look at their career website for more information.

  •  Accounting & Tax
  •  Alkmaar, NL
  •  46% male / 54% female
  •  Avg. age 39 years old
  •  155 employees
  •  Active in The Netherlands

Working at De Hooge Waerder

Ben jij onze nieuwe stage ster?

Ben jij op zoek naar een stageplek die jouw ontwikkeling een boost kan geven, dan is De Hooge Waerder de perfecte plek voor jou. Je kunt stage lopen op onze kantoren in Alkmaar, Beverwijk of Heerhugowaard. Een stage bij De Hooge Waerder betekent dat je onderdeel uitmaakt van een betrokken organisatie, waarin je een goede begeleiding krijgt die bij jou past.

De Hooge Waerder is een accountantskantoor, maar we doen veel meer voor onze ruim 2.000 klanten. We geven allerlei adviezen (bijvoorbeeld fiscaal, juridisch, overnames) en doen voor 10.000 (!) werknemers iedere maand de loonadministratie. Dus als je bij ons stage komt lopen kom je echt van alles tegen. We hebben een grote en gevarieerde klantenportefeuille. Wij richten ons voornamelijk op het MKB, maar hebben ook grote en internationale bedrijven in onze klantenkring.

Bij De Hooge Waerder houden we ook van gezelligheid, dus we vinden het natuurlijk leuk als je nog even blijft hangen voor onze vrijmibo of mee gaat met onze uitjes in binnen- en buitenland.

Een goeie stageplek is voor jou natuurlijk heel belangrijk, maar voor ons net zo goed. We hebben als kantoor een belangrijke maatschappelijke verantwoordelijkheid om jonge mensen kansen te bieden. Maar we zien ook kansen om mensen aan ons te binden en om na je stage een volgende stap te maken als medewerker van ons kantoor. Je zult zeker niet de eerste zijn die als stagiair begint en daarna in dienst komt.

Kansen liggen er dus volop. Welke kansen jij pakt, is afhankelijk van wie je bent en wat jouw persoonlijke behoeftes zijn.

Wij hebben stagemogelijkheden voor Accountancy en Fiscale opleidingen. Heb je interesse in een stage voor een andere studierichting? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Meer weten over De Hooge Waerder?

Ben je enthousiast geworden? Je kunt ook nog een kijkje nemen op onze website of ons Instagram account. Solliciteer via Werken bij De Hooge Waerder of stuur een email aan: werken@dehoogewaerder.nl. Heb je nog vragen? Stuur dan een Whatsappje naar of bel met Rosalie van onze afdeling HR op het nummer 06-82391945.

Sfeerimpressie

Company video