Business Course - Discover Boer & Croon event:

Business Course - Discover Boer & Croon

Sign-up now
  • CategoryBusiness Course
  • LocationBoer & Croon, Amsterdam
  • Start dateClosed
  • End date
  • Business Course - Discover Boer & Croon logo
10 sep 2022

Vind jij het belangrijk om na je studie jezelf te blijven ontwikkelen? Word je warm van managementvraagstukken? Zit jij nooit stil?

Dan is de business course van Boer & Croon op 24 & 25 november zeker interessant voor jou. Hier nemen we je mee in onze bedrijfscultuur en ontdek je hoe het is om bij ons aan de slag te gaan.

Tijdens deze tweedaagse course staat jouw ontwikkeling en kennismaking met ons centraal. We gaan samen aan de slag met een case, waarbij je niet alleen inhoudelijk wordt uitgedaagd, maar ook op persoonlijk vlak. Los van dat we inhoudelijk bezig zijn, leren we elkaar beter kennen tijdens de informele uitjes. De inschrijving sluit op 10 november. Pak dus snel deze kans om jouw plek voor de Business Course te bemachtigen via onderstaande link. Deelnemers worden eerst geselecteerd op basis van CV en krijgen uiterlijk 's avonds 13 november bericht.

Over Boer & Croon

Boer & Croon helpt bestuurders en organisaties met oplossingen voor managementvraagstukken. En dat doen we al 50 jaar. We zijn toonaangevend in advies en uitvoering van complexe implementatietrajecten, executive search en executive interim-management voor organisaties in de publieke en private sector.Met onze brede inhoudelijke expertise zoals in Finance & Technology, Turn- Around & Restructuring, People Excellence, Transformation & Program Management en Strategy & Execution ondersteunen we bestuurders van organisaties met het realiseren van hun ambities.

De kracht van Boer & Croon schuilt in onze mensen. We selecteren onze kandidaten op IQ, EQ én RQ; slim, verbindend en sociaal, en resultaat gericht.

Wij geloven in co-creatie. We werken samen met onze opdrachtgevers en realiseren de gewenste verandering met de mensen van de organisatie. Deze samenwerking draagt bij aan een structurele oplossing, en voor ons is de opdracht pas geslaagd als het resultaat is bereikt. Op deze manier werken we iedere dag aan positieve impact.

Met onze invloedrijk en sterke netwerken, met bewezen leiderschap en met jong talent, zetten wij ons iedere dag weer volledig in voor onze klanten en netwerkpartners.

Bij Boer & Croon schrijven we geen uitgebreide rapporten. Onze kracht is het verbinden van theorie en praktijk en het snel behalen van resultaten.

Elke uitdaging, blijvend resultaat telt - Get it done!

Any questions about this event?

Ask your question(s) to one of our Career Advisors

Feel free to contact us if you have any questions about this event, we are happy to help you!