Deloitte event:

Contract in a Day - Audit Amsterdam

Sign-up now
 • CategoryIn-House Company Event
 • LocationDeloitte HQ, Amsterdam
 • Start dateMay 3rd, 2024
 • End date
 • Deloitte logo
08 apr 2024

Maak je klaar om je carrière in sneltreinvaart te lanceren met Deloitte's "Contract in a Day" event! Stel je voor, je stapt ons kantoor binnen en loopt naar buiten met een baanaanbod in je hand - allemaal binnen dezelfde dag!

Grijp deze kans

Als accountant bij Deloitte krijg je de kans om voor diverse klanten en in uiteenlopende industrieën te werken. In de Audit-afdeling kun je aan de slag in verschillende sectoren, zoals de publieke of private sector, en bij internationale en beursgenoteerde bedrijven. Onze focus ligt altijd op kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en teamwork. Hierdoor kun je voortdurend je aanpassingsvermogen, communicatievaardigheden en analytisch denken ontwikkelen. Deze dynamiek maakt je werk uitdagend en boeiend. Eén ding is zeker: een meer gevarieerde controlepraktijk vind je nergens anders!

Bij een Contract in a Day heb je de mogelijkheid om deel uit te maken van een Deloitte Audit-team en deze diverse werkomgeving te verkennen. Op de dag van het evenement doorloop je een sollicitatiegesprek en neem je deel aan een groepscasus. Tijdens het proces ontmoet je onze Audit-medewerkers en kun je al je vragen over de praktijk stellen. De dag wordt afgesloten met een borrel!

Wat kun je verwachten?

Je bent uitgenodigd om kennis te maken met de Audit en Deloitte op 3 mei! Tijden worden nog gecommuniceerd.
Dit kun je verwachten van het Contract in a Day evenement:

 • Sollicitatiegesprek
 • Casusopdracht
 • Afsluitende borrel

Studenten, grijp deze kans!

Dit evenement is voor (einde) Masterstudenten, scriptiestage zoekers en starters ( 0-2 jaar werkervaring) die geïnteresseerd zijn in een baan en/of stage in Audit.

Aanmeldprocedure

 1. Dien je motivatiebrief en CV in vóór 26 april.
 2. Indien je wordt geselecteerd, krijg je een uitnodiging voor het online Deloitte assessment waarvoor je vijf werkdagen hebt om het af te ronden.
 3. Na het succesvol afronden van het online Deloitte assessment, ontvang je een uitnodiging voor het Contract in a Day evenement!

Any questions about this event?

Ask your question(s) to one of our Career Advisors

Feel free to contact us if you have any questions about this event, we are happy to help you!