Deloitte event:

Koffie gesprek met Supply Chain Consulting

Sign-up now
  • CategoryIn-House Company Event
  • LocationThe Edge, Amsterdam
  • Start dateDecember, 2023
  • End date
  • Deloitte logo
07 dec 2023

Ben jij geïnteresseerd in Supply Chain Consulting, ben je benieuwd wat Deloitte te bieden heeft en wil je weten hoe jouw werkervaring hierop aansluit? Schrijf je dan nu in voor een informeel (virtueel) koffie gesprek met één van onze Supply Chain consultants.

Het Event

Tijdens dit gesprek kun je inhoudelijk sparren over de functie, en kan je jouw vragen stellen om een beter beeld te krijgen van ons Supply Chain & Network Operations team.

Het Supply Chain & Network Operations team van Deloitte helpt internationaal toonaangevende klanten met het oplossen van complexe vraagstukken op het snijvlak van Supply Chain strategie en (digitale) transformatie. Het team maakt een impact op gebied van gebied van Supply Chain Strategy, Logistics & Distribution, Supply Chain Planning, Sourcing & Procurement, en Product Lifecycle Management.

Aanmelden

Ben jij een Supply Chain professional met meer dan 2 jaar werkervaring? Meld je dan nu aan!

Aan de hand van jouw profiel zal je gekoppeld worden aan een van onze collega’s binnen hetSupply Chain team. Tijdens dit gesprek hopen we jou een kijkje te geven in ons werk en kunje onderling inzichten uitwisselen over de toekomst van de Supply Chain functie.

Waar & Wanneer?

We kijken ernaar uit om je (virtueel) te ontmoeten. Schrijf je in via de button. Voor het inplannen van de koffie ontvangen we graag jouw CV.

Samen zullen we kijken naar een geschikt moment voor het koffie gesprek. Dit zou eventueel op kantoor (Amsterdam – The Edge) of virtueel kunnen plaatsvinden.

Any questions about this event?

Ask your question(s) to one of our Career Advisors

Feel free to contact us if you have any questions about this event, we are happy to help you!