“Mijn verwachtingen zijn uitgekomen.”

Kaylesh Ajodhia

Kaylesh Ajodhia (27) koos na zijn studie ICT & Business in Leiden voor PwC omdat de combinatie van strategie en executie hem aansprak, plus de menselijke kant van het bedrijf. “Mijn verwachtingen zijn uitgekomen.”

“Sinds januari 2018 werk ik in het Technology team in de Financial Services. Ik maak deel uit van een multidisciplinair team waar we voor een grote internationale bank een groot IT-transformatie programma de ‘Next Generation Bank’ helpen realiseren. Het sprak me gelijk aan omdat we niet alleen de strategisch werken maar ook zorgen voor de executie van deze plannen.

Oplossen

De Make it happen mentaliteit van mijn team past bij mij. Als we tegen obstakels aanlopen zeggen we nooit dat het onmogelijk is. We zorgen ervoor dat we de uitdaging inzichtelijk maken, opdelen in behapbare stukken en vervolgens samen met de klanten oplossen.

Je krijgt veel vrijheid en kiest zelf welke trainingen goed zijn voor je ontwikkeling.

Ontwikkeling

Ik krijg veel vrijheid in mijn werk en er is veel aandacht voor ontwikkeling. We hebben een heel divers team; een mooie combinatie van verschillende functieniveaus en expertisegebieden. Zo kunnen we samen de juiste kwaliteit leveren die nodig is voor een grote IT-transformatie. De samenstelling van het team zorgt voor de steile leercurve die PwC biedt.  Je krijgt de mogelijkheid om te leren van ervaren consultants en consultants die uitblinken op expertisegebieden. Tachtig procent leer je ‘on the job’. De overige twintig procent met trainingen.

Coach

Elke week zit ik samen met mijn coach Omit, we bespreken wat er goed en minder goed ging. En hoe ik dingen de volgende keer anders kan aanpakken of juist kan doorzetten. Gedurende het afgelopen jaar heeft Omit mij meegenomen in zijn werkzaamheden en zei steeds vaker: zou jij dat kunnen oppakken? Dit heeft er toe geleid dat ik zelfstandig delen van het werk kan uitvoeren en daar ook verantwoordelijk voor ben.

Teamspeler

Het is soms hard werken bij PwC. Maar de waardering en beloning is even groot en dat laat men niet voorbijgaan. Net als op het werk, ben ik ook met sport een teamspeler. Ik speelde jarenlang basketbal. Verder houd ik van verre reizen maken en boeken lezen waar ik iets van leer, zoals Homo Deus over het ontstaan en de toekomst van de mensheid. Of de biografie van Elon Musk.”

Over PwC

The Associate Academy

Als je als accountant je verder wil ontwikkelen volg je bij PwC het tweejarig opleidingsprogramma The Associate Academy, hét accountancy traineeship. Je wordt intensief begeleid door een persoonlijke coach en doet ruime ervaring op met verschillende werkzaamheden bij diverse klanten. Je maakt in de volle breedte kennis met het accountancyvak, maar gaat ook snel de diepte in. Door de teamgeoriënteerde en ervaringsrijke introductie bij PwC bouw je aan een hecht netwerk en word je optimaal opgeleid.

Meer over de traineeships