Career Stories

"Bij RSM wordt je echt be­grepen en RSM begrijpt zijn klan­ten: The power of being understood."

Mies Verrijt

Van januari 2019 tot juni 2019 heb ik mijn afstudeerstage bij de Nederlands-Thaise kamer van koophandel op de Nederlandse ambassade in Bangkok afgerond. Deze afstudeerstage was onderdeel van de bachelor opleiding “Entrepreneurship and Retail Management”.

Op de ambassade sprak ik met veel Nederlandse financials die in het buitenland actief waren. Zij hebben mij weten te enthousiasmeren over het vakgebied. Terug in Nederland bleef die interesse mij achtervolgen en ben ik mij gaan verdiepen in het vakgebied. Het werd voor mij al snel duidelijk dat ik mijn carrière tot RA accountant wilde vervolgen. Met dit in het achterhoofd heb ik gesprekken gevoerd met een flink aantal grote kantoren. De keuze voor RSM was snel gemaakt, het voelde meteen goed.

Al met al een leuke en dynamische periode vol uitdagingen met zowel persoonlijke als professionele groei.

Gedurende de interim periode (tot december) heb ik al onze klanten leren kennen via procesbesprekingen, lijncontroles en detailwerkzaamheden. De periode rond de jaarwisseling stond in het teken van inventarisaties, dit was een leuke manier om bij de bedrijven binnen te kijken. Inmiddels is het busy-season gestart en zijn we begonnen met de controles op de jaarrekeningen. Al met al een leuke en dynamische periode vol uitdagingen met zowel persoonlijke als professionele groei.

Terugkijkend op deze periode ben ik dan ook erg blij met mijn keuze voor RSM. Bij RSM wordt je echt begrepen en RSM begrijpt zijn klanten: The power of being understood.

Over RSM

Help jij bouwen aan het snelst groeiende accountantskantoor van Nederland? Wereldwijd is RSM het 6e internationale netwerk van de wereld op het gebied van audit, tax en consulting. In Nederland zijn zijn wij 2 jaar achtereen het snelst groeiende kantoor en daarbij hebben wij jullie nodig. Geïnteresseerd geworden? Laat het dan even weten, dan drinken wij binnenkort een kop koffie!

Meer over RSM