Career Stories

"Persoonlijk vind ik de bedrijfscultuur bij RSM erg goed, wat voor mij ook van belang was bij het maken van de keuze voor RSM."

Valeria Chantrel

Mijn naam is Valeria Chantrel, momenteel Junior Assistant Accountant en ik ben nu 1,5 jaar werkzaam bij RSM vanuit vestiging Amsterdam. Momenteel ben ik nog bezig met mijn Bachelor in Accountancy op Nyenrode Business Universiteit en zit daar in mijn 2e studiejaar. Hiervoor heb ik mijn HBO Propedeuse behaald in Accountancy.

RSM biedt veel doorgroei mogelijkheden voor mij als persoon. Zo zijn er verschillende functies die ik in de loop van mijn studie en werkervaring kan krijgen, maar waar ik mijn werk- privé balans nog goed kan houden. En daarbij is het ook nog eens mogelijk om een kijkje te nemen bij de andere afdelingen die RSM aanbiedt als je daar behoefte aan hebt.

Het is laagdrempelig om je vragen te stellen aan je collega’s.

Mijn werkweek ziet er elke week weer anders uit. Zo zit ik bijvoorbeeld aankomende week voor een klant gewoon op kantoor, maar zo heb ik afgelopen 2 weken in Groningen gezeten. En zo gaat het eigenlijk bijna heel het jaar dat je elke keer weer bij een ander klant op locatie zit.

Persoonlijk vind ik de bedrijfscultuur bij RSM erg goed, wat voor mij ook van belang was bij het maken van de keuze voor RSM. Zo is het bij RSM belangrijk om een warm welkom te geven, zoals we het zelf noemen. En dat warme welkom heb ik zeker gemerkt toen ik in dienst kwam, het is laagdrempelig om je vragen te stellen aan je collega’s. Daarbij hangt er een hele goede sfeer bij ons op kantoor wat er voor zorgt dat ik het naar mijn zin heb bij RSM, want leuke collega’s en goede sfeer scheelt al de helft van je werk!

Over RSM

Help jij bouwen aan het snelst groeiende accountantskantoor van Nederland? Wereldwijd is RSM het 6e internationale netwerk van de wereld op het gebied van audit, tax en consulting. In Nederland zijn zijn wij 2 jaar achtereen het snelst groeiende kantoor en daarbij hebben wij jullie nodig. Geïnteresseerd geworden? Laat het dan even weten, dan drinken wij binnenkort een kop koffie!

Meer over RSM